Kolegij gradonačelnika u akvariju – Jelić pozvao građane da koriste dvoranu, otvoren i za dječje rođendane

Nadam se da će nam sljedeći put ravnateljica reći da nema slobodnog termina, poželio je gradonačelnik Damir Jelić na današnjem kolegiju s pročelnicima, prvom radnom skupu održanom u AquatiKA-i.

I to u kongresnoj dvorani u kojoj je mjesta za 100 sudionika, no osim nje, napomenula je ravnateljica Margarita Maruškić Kulaš, u AquatiKA-i je za različita događanja na raspolaganju i edukacijska radionica, čitaonica, dvorane za sastanke u uredskim prostorima, te trg, pogodan za događaje na otvorenom.

U kongresnoj dvorani, pod zemljom, prostor je idealan za kvalitetan rad. Mobiteli ne rade jer nema signala, pa ni zaboravnima sasvim sigurno neće zazvoniti usred sastanka.

– Htio sam da se kolegij gradonačelnika održi u ovom prostoru kako bih pokazao i pozvao sve tvrtke, privatne i javne, sve ustanove, našu Županiju… da postoji ovaj prostor koji je idealan, ne treba platiti ulaznicu, a najam nije preskup, za jedan miran rad. Ovdje smo pod zemljom i ono što je vrlo značajno jest da nema signala, pa nas ne mogu mobiteli smetati u radu. S druge strane, do nas je jedna mala sala za djecu i pozivam roditelje da promisle o slavlju rođendana upravo u tom prostoru. Moguće je kupiti ulaznice uz popust i nema boljeg prostora za slavlja rođendana od ovoga: s jedne strane je popularizacija znanosti, edukativan je, a, s druge strane, potpuna je sigurnost za djecu, kazao je Jelić.

Sva događanja i proslave moraju biti u skladu s bontonom akvarija, termini se već mogu rezervirati, a cjenik proslava rođendana bit će određen uskoro.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest