Zimski ugođaj sad će biti potpuniji – u nedjelju se otvara i klizalište, ulaznica 15 kuna, klizaljke 10

foto arhiva KAportala

Ljubitelji klizanja od nedjelje će doći na svoje: otvara se gradsko klizalište kraj Sokolskog doma. Do malog kašnjenja ove je godine došlo zbog kvara na postrojenju za proizvodnju leda, ali od nedjelje će karlovački klizači i klizačice moći svakodnevno guštati na gradskom klizalištu.

Iz Mladosti najavljuju da sezona klizanja počinje prekosutra, 11. prosinca i to od 17 sati. Cijena ulaznice, za sat i pol klizanja, je 15 kuna dok se klizaljke mogu unajmiti za 10 kuna.

Klizalište će do školskih praznika za građanstvom biti otvoreno subotom i nedjeljom u 10.30, 17 i 19 sati, utorkom i četvrtkom u 17 i 19 sati, a ponedjeljkom, srijedom i petkom u 19 sati.

Tijekom školskih praznika, svakog dana u tjednu klizalište će biti za građane otvoreno u sva tri termina.

Do kada – ovisit će o zimi.

I ostali dijelovi gradskog centra poprimaju blagdanski ugođaj. Pri kraju je kićenje ulica, postavljene su jelke i rasvjeta, a poseban ugođaj imat će Šetalište dr. Franje Tuđmana.  Tamo su, naime, postavljene saonice Djeda Mraza – a on stiže u 18 sati! – koje su izradili učenici Šumarske i drvodjeljske škole, a za neke detalje pobrinuli njihovi kolege iz Tehničke škole Karlovac.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest