Grad odustao od “glasnogovornika” na određeno, ali treba različite više stručne suradnike i referente “za stalno”

Grad Karlovac, barem za sad, ne treba višeg stručnog suradnika za protokol i odnose s javnošću, ali traži četiri viša i stručna suradnika te višeg referenta za različita područja.

Poništen je, naime, oglas za prijam službenika u Upravni odjel za poslove gradonačelnika Grada Karlovca, na radno mjesto viši stručni suradnik za protokol i odnose s javnošću na određeno vrijeme, o kojem smo već pisali i za koji je obavljeno i pisano testiranje kandidata. Što je razlog poništenja, u odluci se ne navodi pa se može samo nagađati je li nešto omelo planove o zapošljavanju na ovom radnom mjestu ili su u Gradskoj upravi odlučili preraspodjeliti poslove na postojeće zaposlenike dok se zaposlenica na ovom radnom mjestu ne vrati s rodiljnog dopusta.

No, zaposleni u Gradskoj upravi ipak bi trebali dobiti pojačanje i to na drugim područjima rada jer Grad nudi četiri radna mjesta na neodređeno vrijeme. Traži višeg stručnog suradnika za imovinsko pravne poslove i upravljanje imovinom, višeg stručnog suradnika za školstvo, višeg referenta razreza i naplate gradskih prihoda i stručnog suradnika za gradnju.

Trebaju to biti, redom, magistri struke ili stručni specijalisti pravne i društvene struke, te sveučilišni prvostupnici ili stručni prvostupnici ekonomske i građevinske struke, s godinom, odnosno, u potonjem slučaju tri godine radnog iskustva, poznavanju rada na PC-u i položenim državnim stručnim ispitom.

Oni koji ispunjavaju te i ostale tražene uvjete mogu se prijaviti do 4. siječnja, nakon čega ih čeka testiranje, a onda i rang lista na kojoj će vidjeti tko je od njih odabran. Naravno, bude li iz nekog razloga nezadovoljan, Grad može natječaje i poništiti pa ih provesti ponovo nekom drugom zgodom.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest