Policija će protiv 29-godišnjaka koji je divljao po Grabriku podnijeti prekršajni nalog – nakon nepropisnog pretjecanja nije prilagodio brzinu

foto ilustracija - Pixabay.com

Policija je dala objašnjenje prometne nesreće koja se 16. siječnja oko 14 sati dogodila u karlovačkoj gradskoj četvrti Grabrik i to nakon što je KAportal prvi objavio snimku, a poslije njega i brojni drugi mediji. Sve koji su je pogledali zgrozilo je divljanje automobilom u ulici punoj prolaznika, a kakve će sankcije snositi 29-godišnji vozač kažu nam u policiji.

– 16. siječnja policija je zaprimila dojavu o prometnoj nesreći, izišla na mjesto događaja te poduzela potrebne mjere i radnje iz svoje nadležnosti. Utvrđeno je da je 29-godišnjak upravljao osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka te nakon nepropisnog pretjecanja vozila ispred sebe, nije prilagodio brzinu osobinama i stanju ceste uslijed čega je sletio s kolnika na travnatu površinu gdje je udario u nosače oglasne ploče. U prometnoj nesreći vozač je lako ozlijeđen, kažu u policiji.

Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama vozaču će biti izdan obavezni prekršajni nalog.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest