Mandić karlovačkim gospodarstvenicima: Bit će radikalnih rezova – da ih bude manje, Grad se daje na raspolaganje i pomoć

– Grad Karlovac donio je mjere za ublažavanje posljedica izazvanih epidemijom koronavirusa a koje prvenstveno odnose na gospodarstvo. Svjesni smo da se radi o mjerama trenutnog učinka, intenzivno komuniciramo s gospodarskom i obrtničkom komorom i udruženjem obrtnika, kao i mnogim poslovnim subjektima s područja Grada Karlovca, te pratimo Vladine mjere, kako bi se kao Grad u okviru svojih nadležnosti mogli uključiti s provođenjem ekonomskih mjera. U narednom razdoblju, pratit ćemo razvoj situacije i sukladno tome donositi moguće nove mjere, izvijestili su danas iz karlovačke gradske uprave.

Gradonačelnik Damir Mandić rekao je kako će u ovoj situaciji mnogi biti prisiljeni provoditi radikalne rezove.

– Kako bi rezovi bili manje radikalni, Grad se stavlja na raspolaganje za svaku daljnju komunikaciju i davanje prijedloga mjera koje Grad u okviru svoje nadležnosti može provoditi i pomoći gospodarstvenicima, kaže Mandić te dodaje kako je cilj ranije spomenutih mjera, kao i poziv na daljnju komunikaciju, prije svega zadržavanje radnih mjesta i osigurati likvidnost našeg gospodarstva.

Gradonačelnik je još pozvao na pridržavanje svih mjera predostrožnosti, brigu o zdravlju i odgovornost u provođenju mjera prevencija.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest