LOKALNI IZBORI

Draženka Polović i Možemo! pozvali birače da glas daju Petračiću: Za dobrobit Karlovca najvažnije je maknuti klijentelističko i nepotističko vladanje HDZ-a

Možemo su zahvalili biračima koji su njihove kandidate izabrali u Gradsko vijeće i Županijsku skupštinu

– Smatramo da je ovog trena za dobrobit i napredak Karlovca najvažnije maknuti klijentelističko, nepotističko i strančko vladanje HDZ-a, premreženo i atmosferom netolerancije i nedemokratičnosti, što su sve kočnice razvoja grada. Mislimo da je u drugom izbornom krugu za gradonačelnika potrebno dati glas nezavisnom kandidatu Davoru Petračiću i pozivamo građane, i one koji su izašli u 1. izbornom krugu i one koji nisu, da izađu na izbore za gradonačelnika Karlovca i daju glas Petračiću jer vjerujemo da je to zapravo način za promjenu upravljanja gradom, poručila je s današnje pressice Draženka Polović, koordinatorica karlovačke grupe Možemo.

Govoreći o rezultatima koalicije Možemo-Nova ljevica-ORaH, ocijenila ih je sjajnima: u Gradskom vijeću Karlovca osvojili su 4, u Županijskoj skupštini 3, te zahvalila biračima na velikoj podršci.

U Gradskom vijeću, uz nju, iz Možemo bit će Ana Matan i Dobriša Adamec, te Dimitrije Birač iz Nove ljevice. Birač i Matan bit će i u Županijskoj skupštini, kao i  Nevenka Sudac Vinski.

– Bit ćemo jasni i glasni glas građana u Vijeću i Skupštini, nepotkupljivi i beskompromisni, naglasila je Polović.

Birač je najavio da će nastaviti raditi ono što je radio i do sada, te intenzivirati terenski rad.

– Pokušat ću biti glas jedne karlovačke većine, odnosno, karlovačke stvarnosti koja do sada nije dolazila do izražaja. Koalicija Možemo i Nova ljevica je za otvoren, uključiv, tolerantan i solidaran grad, koji ide prema onima koji se žele istaknuti stručno, a ne podobno, kazao je Birač.

Adamec je rekao da će aktivno raditi na ostvarivanju ciljeva koje su upisali u program kojeg je radila skupina marljivih i stručnih ljudi, a građani ga podržali, Matan, najavivši da će nakon dvije godine mijenjati vijećnike, napomenula je da će se zalagati za zaštitu rijeka i šuma, te proglašenje Mrežnice parkom prirode, a Sudac Vinski također najavila rad na zaštiti prirode u Karlovačkoj županiji.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest