AKTUALNO / LOKALNI IZBORI 2021.

IZBORI

HSP kandidate za karlovačkog gradonačelnika i župana još dogovara: Spremni smo u najmanje tri jedinice preuzeti vlast, a u 10 participirati

HSP kandidate za karlovačkog gradonačelnika i župana još dogovara: Spremni smo u najmanje tri jedinice preuzeti vlast, a u 10 participirati

O kandidatima za župana i gradonačelnik još pregovaraju s partnerom

HSP kandidate za karlovačkog gradonačelnika i župana još nema, o njima pregovara s koalicijskim partnerom, ali je spreman u najmanje tri jedinice u Karlovačkoj županiji preuzeti vlast, a u 10 participirati u vlasti.

Poručili su to iz županijskog HSP-a, podsjetivši da su se "tek pojedine političke stranke u Karlovačkoj županiji oglasile glede kandidata za župana Karlovačke županije, grada Karlovca, te kandidata za gradonačelnike gradova kao i kandidata za naćelnike općina".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- HSP je u koalicijskim pregovorima sa svojim političkim partnerom glede kandidata za župana i gradonačelnika Karlovca. HSP- ov kandidat za gradonačelnika Ozlja je Željko Belanek, a Ogulina Krunoslav Salopek. U tijeku je usuglašavanje kandidata za gradonačelnike Duga Rese i Slunja.

HSP-ov kandidat za načelnika općine Rakovica je Damir Špehar, Plaški Borislav Kašljević, te Draganić Josip Jazvac.

HSP će u izbornom postupku objaviti ostale kandidate za naćelnike općina.

HSP je, po objektivnim anketama, u Karlovcu i Karlovačkoj županiji, bitan politički faktor te se bez njega, zasigurno neće moći u brojnim izbornim jedinicama formirati lokalna vlast.

HSP je spreman najmanje u tri izborne jedinice preuzeti vlast, a u 10 participirati u vlasti, stoji u priopćenju koje potpisuje Željko Belanek, predsjednik županijskog HSP-a.

Izdvojeno


Reci što misliš!