AKTUALNO / LOKALNI IZBORI 2021.

LOKALNI IZBORI

Dimitrije Birač ili Draženka Polović? Možemo! s partnerima dogovorio kandidata za gradonačelnika Karlovca ali još ne žele otkriti tko će to biti

Dimitrije Birač ili Draženka Polović? Možemo! s partnerima dogovorio kandidata za gradonačelnika Karlovca ali još ne žele otkriti tko će to biti
KAportal/PIXSELL

U Možemo kažu da su odlučili o kandidatima i za gradonačelnika i zamjenika i za Gradsko vijeće

- Drugi tjedan ćemo obznaniti kandidate. Sve je dogovoreno, utanačili smo kandidacijsku listu, kazala je za KAportal Draženka Polović još prošlog tjedna koordinatorica lokalne grupe Možemo! Karlovac, ali imena kandidata ove političke platforme ipak nije željela otkriti.

Javnost će tako čini se vrlo brzo saznati na odgovor koja je kombinacija odnijela prevagu - ona u kojoj je kandidat za karlovačkog gradonačelnika Dimitrije Birač iz Nove ljevice, a Polović kandidatkinja za njegovu zamjenicu ili ona u kojoj je ona kandidatkinja za gradonačelnicu, a on za njenog zamjenika.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sve to će biti ako je još uvijek na snazi dogovor potvrđen na tiskovnoj konferenciji Možemo od prije nešto manje od tri tjedna, a da na ove lokalne izbore izlazi s partnerima na nacionalnoj razini. Draženka Polović je tada, podsjetimo, najavila da će s koalicijskim partnerima dogovarati kandidacijsku listu za Gradsko vijeće i gradonačelnika i zamjenika.

- Ukoliko Možemo u tim dogovorima dobije gradonačelničku poziciju, ja ću biti kandidatkinja. Ako dogradonačelničku, o tome ćemo razgovarati, izjavila je Polović na tiskovnoj konferenciji 24. ožujka, kada je Možemo najavio izlazak na svibanjske izbore.

Izdvojeno


Reci što misliš!