AKTUALNO / LOKALNI IZBORI 2021.

LOKALNI IZBORI

Kampanja se zahuktava, mladi kandidat Živog zida za župana oštro po HDZ-u: Možda sam mlad, ali moja želja za promjenama je neizmjerna

Kampanja se zahuktava, mladi kandidat Živog zida za župana oštro po HDZ-u: Možda sam mlad, ali moja želja za promjenama je neizmjerna

- Dosta je lažnih obećanja svake 4 godine, dosta je stalnog nerada i ignoriranja stvarnih problema, idemo zajedno popraviti sve što su dosadašnje vlade uništile, kaže uzdanica Živog zida.

Do lokalnih izbora preostalo je nešto više od mjesec dana, no kampanja se već uvelike vodi. Probudile su se sve političke opcije, sklapaju se koalicije, slažu liste i određuju kandidati. Netko je to već učinio, a netko tek bude no već je jasno da će se tijekom kampanje "pucati" iz svih raspoloživih sredstava.

Pokazuje to i mladi kandidat Živog zida za župana David Gorup koji je danas poslao svoje predizborno priopćenje i odmah oštro krenuo na vladajuće.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Karlovačka županija propada iz godinu u godinu, iz desetljeća u desetljeće. HDZ-ova vladavina ostavila je iza sebe pustoš, napuštene kuće, zapuštene njive, propale tvornice, obitelji bez djece. Osim, naravno, HDZ-ovih kadrova, firmi koje ih desetljećima financiraju i drže na vlasti. Svi ostali su u nemilosti. Dosta je uništavanja, nebrige, uhljebljivanja, kaže Gorup.

Dodaje da iz dana u dan obilazi Karlovačku županiju te sve više upoznaje stvarni potencijal koji uistinu ima. Toliko predivne zelene površine, obradive zemlje, predivnih obala uz rijeke, šuma i mnogo drugih resursa kojima raspolažemo.

- Razgovor s ljudima iz svakog dijela županije voditeljima OPG-ova i ostalih poljoprivrednih djelatnosti daje mi dodatnu snagu i motiv za poboljšanje uvjeta života i rada svih žitelja županije. Predstavljanjem našeg programa koji obuhvaća ruralne prostore, proizvodnju domaće hrane, obnovljivih izvora energije dobivamo sve više i više podrške. Ljudi u istinu žele ostati, ne žele odlaziti u Njemačku, Austriju, Irsku itd. Nakon izbora prvog dana kao župan krenuti ću u rješavanje svih problema, svatko tko želi ostati i graditi s nama budućnost dobiti će podršku županije oko svega što ih muči, piše Gorup uz zaključak.

- Dosta je lažnih obećanja svake 4 godine, dosta je stalnog nerada i ignoriranja stvarnih problema, idemo zajedno popraviti sve što su dosadašnje vlade uništile. Možda sam mlad, ali moja želja za promjenama je neizmjerna.

Još je i dodao "gdje HDZ vlada, ni krumpir ne raste"! 

Izdvojeno


Reci što misliš!