AKTUALNO / LOKALNI IZBORI 2021.

LOKALNI IZBORI

Petračić kao koalicijski kandidat u novoj utrci za gradonačelnika Karlovca: Otvorit ćemo perspektivu ovom gradu i i pojeftiniti život građanima

Petračić kao koalicijski kandidat u novoj utrci za gradonačelnika Karlovca: Otvorit ćemo perspektivu ovom gradu i i pojeftiniti život građanima
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Petračić je kandidat za gradonačelnika koalicije SDP - HSS - NS - Reformista i NL Naš Karlovac

- Ljudi, došlo je vrijeme da se ide na pobjedu, poručio je s današnje pressice Davor Petračić, kandidat za karlovačkog gradonačelnika koalicije SDP-HSS-NS-Reformista-NL Naš Karlovac.

Prije četiri godine pobjeda mu je izmakla u drugom krugu, sada je uvjeren da će one koji godinama upravljaju gradom s vlasti maknuti građani koji vide da ovako više ne ide.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Vrijeme je da se stvari u ovom gradu stubokom promijene i da se sve okrene na drugačiji, bolji, transparanetniji način, da nismo robovi klijentelizama, da se ne zapošljavamo preko veze, došlo je vrijeme za promjene. Mi smo pripremljeni za to, rekao je Petračić.

Karlovac je vrlo perspektivan grad, ali su loši trendovi koje će ova koalicija, po njegovim riječima, promijeniti.

- Tako da ćemo otvoriti perspektivu ovom gradu, pojeftiniti život u njemu. Odmah ćemo donijeti odluke da nema tolerancije na nepotizam, gledat će se stručnost i jednake šanse za sve. Nemamo svoju tržnicu, autobusni kolodvor, javni prijevoz, imamo skupo grijanje i vodu... Došli smo do ruba, nema nikakvog smisla da ovako ostane, naglasio je Petračić.

Glavni je zadatak otvaranje radnih mjesta, tu je i smanjenje troškova gradskih tvrtki osnivanjem holdinga, pretvaranje Grada u poduzetnika, te traženje prijedloga od oporbe, a ne njeno ignoriranje kako to sada vladajući u Karlovcu čine.

Kanidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Dragica Malović kazala je da Karlovac mora biti grad u koji ljudi dolaze, a ne iz kojeg odlaze, grad uključivosti, s gradskom upravom u kojoj je svaki službenik na usluzi građanima, a Karlovac grad sa svime što grad treba imati - kinom, kazalištem pa i bazenom.

Kandidacijsku listu za Gradsko vijeće ova koalicija predstavit će idući tjedan.

Izdvojeno


Reci što misliš!