AKTUALNO / LOKALNI IZBORI 2021.

BESPOTREBAN TROŠAK?

U tri općine Karlovačke županije pobjednik izbora već se zna jer postoji samo jedan kandidat - u jednoj su izbori potpuno besmisleni

U tri općine Karlovačke županije pobjednik izbora već se zna jer postoji samo jedan kandidat - u jednoj su izbori potpuno besmisleni

Izbori u Lasinji pritom se mogu nazvati najbesmislenijim izborima u Hrvatskoj

Izbori za gradonačelnike i načelnike već su riješeni u tri općine Karlovačke županije. Naime, u Lasinji, Rakovici i Saborskom, načelnici se znaju i prije izbora, budući je pristigla samo jedna pravovaljana kandidatura.

U sve tri općine novi/stari načelnik dolazi iz redova HDZ-a. U Saborskom će na čelu ostati Marko Bićanić, dok će u druge dvije općine na načelničko mjesto doći dosadašnji zamjenici - u Rakovici Mihovil Bićanić, a u Lasinji Marijo Perčić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Izbori u Lasinji pritom se mogu nazvati najbesmislenijim izborima u Hrvatskoj, jer nikakav stvaran izbor stanovnici ove općine neće imati niti za općinsko vijeće - naime, i tu je kandidirana samo lista HDZ-a.

U Rakovici i Saborskom birači će ipak moći ponešto i birati, jer iako nisu istaknule kandidate za načelnika, i neke druge opcije žele u Općinsko vijeće. Tako u Rakovici svoje liste uz HDZ imaju SDP i HSP, a u Saborskom SDSS te koalicija HSS/HSU.

Izdvojeno


Reci što misliš!