AKTUALNO / LOKALNI IZBORI 2021.

LOKALNI IZBORI

Na izbore za Županijsku skupštinu, te za gradska vijeća Karlovca i Duge Rese umirovljenici izlaze u koaliciji

Na izbore za Županijsku skupštinu, te za gradska vijeća Karlovca i Duge Rese umirovljenici izlaze u koaliciji

Uz Kaleba koji je nositelj liste za Gradsko vijeće Karlovca, u Dugoj Resi je nositelj Marko Benić, dok je nositelj liste za Županijsku skupštinu Karlovačke županije Romeo Štokić.

Na lokalne izbore izlaze u koaliciji Akcija umirovljenici zajedno (AUZ) Hrvatska stranka umirovljenika (HSU) i Nezavisni kandidati, odnosno Umirovljenici zajedno, a predali su liste za Gradsko vijeće grada Karlovca, za Gradsko vijeće grada Duge Rese i listu i za Skupštinu Karlovačke županije.

- Akcija umirovljenici zajedno (AUZ) Hrvatska stranka umirovljenika (HSU) i Nezavisni kandidati (NK) među prvima su predali svoje kandidacijske liste. Umirovljenici su ovaj put u potpunosti jedinstveni, odnosno nastupaju sa zajedničkim planom i programom, rekao nam je Frane Kaleb, nositelj liste za karlovačko Gradsko vijeće.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako nam kaže, umirovljenici na izbore idu s geslom "Jedinstvo umirovljenika i radnika" kao i da zajedničkim nastupom planiraju osigurati aktivan i dostojanstven život umirovljenika i onih koji će to postati.

Uz Kaleba koji je nositelj liste za Gradsko vijeće Karlovca, u Dugoj Resi je nositelj Marko Benić, dok je nositelj liste za Županijsku skupštinu Karlovačke županije Romeo Štokić. 

Izdvojeno


Reci što misliš!