AKTUALNO / LOKALNI IZBORI 2021.

LOKALNI IZBORI

Predsjednik najmlađe karlovačke stranke onima koji ne izlaze na izbore "jer su isti SDP i HDZ": Probudite se, sad imate alternativu!

Predsjednik najmlađe karlovačke stranke onima koji ne izlaze na izbore

- Apeliram na ljude koji ne izlaze na izbore i koji kažu: Isto mi je, HDZ, SDP... Probudite se, sad imate alternativu, poručio je Turk

- Nismo ni desni, ni lijevi, ni centar. Mi smo tu da zaista probamo koliko je moguće probuditi sve elemente ovoga grada za kojeg držimo da je izuzetno potentan, izuzetno lijep i izuzetno usnuo. Na nama je da ga probudimo! Apeliram na ljude koji ne izlaze na izbore i koji kažu: Isto mi je, HDZ, SDP... Probudite se, sad imate alternativu, poručio je s današnje pressice Goran Turk, predsjednik najmlađe karlovačke političke stranke Probudi.

Podsjetio je da je nastala iz GI ProbudiKA, te kazao da su na njenoj listi kandidata za Gradsko vijeće dobro znani aktivisti inicijative i poznati Karlovčani, od studenata, radnika, liječnika, profesora do umirovljenih odvjetnika. Zajedničko im je da žele Karlovac kao grad ugodnog života, kulture, mladih i studenata, sporta i zabave, poželjnog prebivališta, s realnim demografskim mjerama, razvijanjem konkurentnog i održivog gospodarstva, zaštićenih voda, šuma, poljoprivrednog zemljišta... Nadaju se najmanje jednom vijećničkom mjestu, a osvoje li ga, podržat će sve dobre ideje za grad i njegove građane, bez obzira čije su.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Ovi izbori su za nas prve kvalifikacije, ali vjerujemo da će ljudi ipak prepoznati minuli rad GI ProbudiKA. Ovaj grad je bastion HDZ-a i smatramo da se na mala vrata ulazi u ozbiljniju priču. Ta vrata ćemo nastojati odškrinuti, a svima onima koji smatraju da smo "kamilica", poručujemo da je kamilica blagotvorna, poručio je Turk, nositelj liste za Gradsko vijeće.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!