AKTUALNO / LOKALNI IZBORI 2021.

LOKALNI IZBORI

Nema drugog kruga, Boljar pomeo protukandidate iz HDZ-a i HNS: "Ne možete Dugorešane muljati, idemo svi skupa raditi"

Nema drugog kruga, Boljar pomeo protukandidate iz HDZ-a i HNS:

HDZ je u Dugoj Resi doživio jedan od najvećih izbornih poraza, ostali su na 22 posto, HNS-ov Dražen Benković na 10 posto, a Boljar je na 67 posto.

Sudeći prema prvim neslužbenim rezultatima, u Dugoj Resi neće biti drugog izbornog kruga. Trenutno Boljar vodi s 1300 glasova ispred protukandidatkinje Jadranke Golubić (HDZ), a za prebrojati je još preostalo oko 1000 glasova.

Dosadašnji gradonačelnik Tomislav Boljar (HSS) i njegova zamjenica Katarina Srakočić (SDP) pomeli su konkurenciju. Prvi komentar Boljara je u stilu u kojem je vodio cijelu kampanju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Nastavljamo kadi smo stali. Ne isplati se lagati. Nismo se vadili na koronu, ali godinu i pol dana smo štekali zbog nje. Puno više bismo napravili da nije bila takva situacija, milijun kuna smo zbog korone i tuče isplatili. Zbilja nismo u kampanji lagali i obećavali nešto što ne možemo napraviti. Bili smo otvoreni, jer Dugorešani prepoznaju, ne možete ih muljati i valjati. Čestitam svima koji su prošli i koji su se kandidirali. Idemo dalje, hajdemo zaboraviti podjele koje su bile zadnjih mjesec dana i idemo probati skupiti glave i raditi – kazao je za Kaportal Tomislav Boljar te dodao kako i lista HSS za Gradsko vijeće prema prvim rezultatima stoji za sada stoji jako dobro.

HDZ je u Dugoj Resi doživio jedan od najvećih izbornih poraza, ostali su na 22 posto, HNS-ov Dražen Benković na 10 posto, a Boljar je na 67 posto.

Izdvojeno


Reci što misliš!