AKTUALNO / LOKALNI IZBORI 2021.

LOKALNI IZBORI

Mandić zadovoljan: Ako bude drugog kruga, ja ću ići, kao i do sad, otvorenog srca i prema građanima i svom političkom suparniku

Mandić zadovoljan: Ako bude drugog kruga, ja ću ići, kao i do sad, otvorenog srca i prema građanima i svom političkom suparniku

Mandić je izjavu novinarima dao kada je imao 50 posto osvojenih glasova, u međuvremenu je "pao" na 48 posto

- Rezultati su i za Vijeće i za gradonačelnika više nego dobri, premda rezultati još dolaze. Iznad 50 posto smo, ali pričekat ćemo da vidimo što i kako. S obzirom na pet kandidata, nevažeće listiće, naša su očekivanja bila drugi krug. Kako bilo, zahvaljujem svima koji su izašli na izbore i svojim glasom dali do znanja svima nama koji smo se natjecali da su građani ti koji upravljaju procesima. Posebno me raduje rezultat HDZ u Gradskom vijeću. Ako bude drugog kruga, ja ću ići kao i do sad stvarno otvorenog srca i prema građanima i svom političkom suparniku. Ipak, meni ovaj rezultat, koji će biti jako, jako dobar potvrđuje da su ove protekle četiri godine bile iz pozicije gradonačelnika jako uspješne, izjavio je večeras HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Damir Mandić.

Novinarima je izjavu dao kada je imao 50 posto osvojenih glasova, u međuvremenu je "pao" na 48 posto, a premda još nisu obrađena sva biračka mjesta u Karlovcu, gotovo je izvjesno da će se u drugom krugu "boriti" on i Davor Petračić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Po tim rezultatima, HDZ će imati većinu u Gradskom vijeću, premda ne natpolovičnu. Dobre rezultate Mandić je očekivao.

- Ne mogu reći da me nešto posebno iznenadilo, tektonskih poremećaja na političkoj karti Karlovca nije bilo. HDZ, koliko god mi od sebe uvijek htjeli više, i ovaj put je pokazala da smo najorganiziranija, politička stranka koja vodi brigu o svim dijelovima grada, svim građanima, bez obzira o kojoj se MO GČ radi i vjerujem da je to većina naših sugrađana prepoznala, izjavio je Mandić.

 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!