Čak dva najviša državna odlikovanja stigla u Karlovac, Valentini Sečen i Željku Pavlinu: Uz puno rada, ali i sreće i dobrih ljudi može se do svjetskog uspjeha

Pavlina je Županijska komora predložila za odlikovanja, a Sečen Udruga inovatora, kojoj je “dom” upravo u prostorijama Komore pa je Sečen naglasila da priznanje dijeli sa svim kolegama.

– Svakodnevno stoje na raspolaganju i meni i svim članovima Udruge i svi skupa, radimo na unapređenju inovativnog poduzetništva, izjavila je Valentina Sečen.

Uprvo na inovativnom poduzetništvu temelji se i HS Produkt pa u tvrtki, po Pavlinovim riječima, budući da su u svom segmentu zadovoljili dobar dio svjetskog tržišta, razmišljaju o koraku dalje.

– Robotika, automatizacija, napredna tehnologija… su segment kojim se nismo možda do sad bavili, a to je svakako jedan od načina kako možemo probati ići dalje. Drugi je da možda postanemo i u pravom smislu svjetska, globalna firma. Planova ima, koliko ćemo ih ostvariti, vidjet ćemo, ali, u svakom slučaju ćemo probati, napomenuo je Pavlin.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest