Pivovara Heineken Hrvatska za vrijeme trajanja Dana piva
tradicionalno organizira dan otvorenih vrata. Kako nam javljaju
iz pivovare na Dubovcu čija tradicija seže u davnu 1854.
godinu, u danu otvorenih vrata ljubitelji piva mogu saznati
gdje i kako nastaje Karlovačko pivo koje se, kako ponosno ističu
u pivovari, proizvodi od ječma isključivo s hrvatskih polja.
– Dan otvorenih vrata održava se u srijedu od 10 do 18 sati.
Pivari će provesti posjetitelje kroz uzbudljiv proces proizvodnje
piva. Posjetitelji će tako moći vidjeti varionicu u kojoj se kuha
sladovina, pogone za fermentaciju i filtraciju te punionicu boca.
Obilazak završava edukativnom i zanimljivom degustacijom brendova
iz portfelja pivovare u kojoj mogu sudjelovati samo odrasli
potrošači. Obilasci će biti organizirani u grupama koje će s tzv.
stare porte pivovare kretati svakih sat vremena, kažu nam u
Heinekenu Hrvatska.
S obzirom da je pivovara proizvodni pogon, mole se svi
posjetitelji da u obilazak dođu isključivo u čvrstim i zatvorenim
cipelama ravnih potplata.
KAportal.hr