Ana Matan nova predsjednica Udruge za razvoj građanske i političke kulture Polka

Nova članica – nova i predsjednica. Ana Matan na početku je redovne sjednice Udruge za razvoj građanske i političke kulture Polka primljena u članstvo ove udruge, a samo par minuta kasnije, na prijedlog dosadašnjeg predsjednika Marina Bakića, jednoglasno je izabrana i za novu predsjednicu udruge. Bakić će u narednom periodu obnašati dužnost zamjenika predsjednice, a u izvršni odbor izabran je još Miroslav Katić.

U ovoj godini Polka ima tri osnovna projekta – razvitak portala Aktiviraj Karlovac, nastavak rada na projektu STAR VOICE čiji je temelj sudjelovanje građana u revitalizaciji Zvijezde, te kao treći program: jačanje kapaciteta mladih na polju kreativno-kulturnih industrija i medijske pismenosti.

Naglašeno je da će se razvijati tijesna suradnja s mrežom udruga KAoperativa, Društvom arhitekata, građevinara i geodeta te Društvom Karlovčana i prijatelja Karlovca u Zagrebu. U planu je promišljanje projekata na području socijalnog poduzetništva, kao i intenzivnije bavljenje feminističkim temama.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest