Zahvaljujući KA-kvartu, u Šišljaviću uređeni odvodni kanali, na Borlinu Magazin

Zahvaljujući projektu KA-kvart i nedavnom ugovoru između Grada i i jedinica mjesne samouprave o sufinanciranju projekata koje provode gradske četvrti i mjesni odbori, u MO Šišljavić bit će uređeni odvodni kanali, a u MO Borlin rekreacijski centar Magazin.

Iz Grada javljaju da je u Šišljavić održana volonterska akcija orezivanja šiblja i košnje trave te njihovo uklanjanje na trasi budućeg iskopa odvodnog kanala uz ”Put Mlinarić”. U njoj je sudjelovalo 15 volontera, većinom pripadnika DVD-a Šišljavić, a tim će projektom biti očišćeni zapušteni i neodržavani spojni kanali između cestovnih i glavnih kanala, što će poboljšati rješavanje odvodnje uz cestu i olakšati održavanje nerazvrstanih cesta.

Na Borlinu su počeli radovi na uređenju rekreacijskog centra Magazin. Već se radi na čišćenju terena, orezivanju šiblja, grmova i raslinja, kao pripremnim radovima za betoniranje podloge za nadstrešnicu i klupe, a uslijedit će skidanje stare ograde, ravnanje terena, uređenje postojećeg gola i postavljanje nove ograde.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest