KRAJNJE NEODGOVORNO

Policija na autocesti zaustavila mrtvog pijanog vozača splitskih registracija – napuhao čak 3,55 promila, ali nije bio jedini

foto ilustracija - Pixabay.com

Pijani vozači isključeni su iz vožnje i u Karlovcu i Ozlju

Policijski službenici su u utorak, 15. listopada, iza podneva utvrdili da je na autocesti A1 na području Draganića 58-godišnjak upravljao osobnim automobilom splitskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 3,55 promila, dok su navečer istoga dana utvrdili da osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka u Karlovcu pod utjecajem alkohola od 2,36 promila upravlja 55-godišnjak.

Vozači su isključeni iz prometa i uz optužne prijedloge, u kojima su zatražene novčane kazne i izricanje zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilom, jučer su dovedeni na nadležni općinski sud.

Nadležni sud izrekao je svakome novčanu kaznu od 1990 eura i pet mjeseci zabrane upravljanja motornim vozilom B“ kategorije.

Sinoć navečer policijski službenici su ponovno zatekli 58-godišnjaka u Ozlju da upravlja istim osobnim automobilom bez vozačke dozvole i pod utjecajem alkohola od 1,42 promila. Danas je ponovno, uz optužni prijedlog, doveden na nadležni općinski sud koji mu je izrekao 2020 eura novčane kazne i 12 mjeseci zabrane upravljanja motornim vozilom B“ kategorije.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest