STRAŠNO!

Bivšeg rukometaša Karlovca izgrizli psi dok je šetao Skopljem s djecom, završio u bolnici i propušta utakmicu Europske lige

Vuko Borozan bio je neizostavan član posljednje vrhunske generacije karlovačkih rukometaša

Ružne i zabrinjavajuće vijesti stižu iz glavnog grada Sjeverne Makedonije, Skoplja, gdje je na bizaran način stradao izvrsni crnogorski rukometaš Vuko Borozan, dobro poznat karlovačkim ljubiteljima rukometa, jer je upravo u HRK Karlovcu napravio prve seniorske rukometne korake i stasao u vrhunskog rukometaša.

Borozan je, naime, stradao na ulici od – pasa lutalica! Podrobnijih detalja u makedonskom tisku još nema, zna se tek ono što je trener Vardara za koji Borozan sada igra, izjavio na press konferenciji, a to je da je rukometaša dok je šetao s djecom napao čopor pasa lutalica – braneći djecu zaradio je brojne ugrize i završio u bolnici te dobio 15-ak šavova!

Zbog nastalih ozljeda Borozan će propustiti i današnju utakmicu Europske lige protiv Portoa, no čini se da srećom ozljede nisu takvog karaktera da bi zahtijevale i dugoročniji oporavak.

Vuko Borozan bio je član HRK Karlovca od 18. godine i bio je važan dio posljednje generacije karlovačkih rukometaša koja je bila u vrhu hrvatskog rukometa i redovit sudionik europskih natjecanja, predvođena Lukom Cindrićem. Iz Karlovca je upravo s Cindrićem otišao u skopski Metalurg, kasnije su zajedno igrali i u Vardaru, a Borozan je preko Bundeslige, kratkog boravka u Zagrebu, mađarskog Veszprema te kratkih boravaka u Kataru i matičnom cetinjskom Lovćenu ponovno završio u Vardaru, koji je sa 6 pogodaka predvodio u prvoj ovosezonskoj utakmici Europske lige protiv islandskog Valura.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest