Karlovački policajci se prisjetili poginulih kolega i na tom mjestu u Budačkoj Rijeci položili cvijeće i zapalili svijeće, a SDP-ovci za sve poginule na Jamadolu

Polaganjem cvijeća i paljenjem svijeća kod spomen obilježja u Budačkoj Rijeci, na mjestu gdje su ubijeni Mile Butina, Joža Milčić i Zlatko Škrlac, izaslanstvo PU karlovačke obilježilo je 25. godišnjicu njihove pogibije.

4. kolovoza 1991. godine trojica policijskih službenika poginula su nakon što ih je neprijatelj napao iz zasjede dok su obavljali redovnu službu patroliranja.

PU karlovačkoj su se pridružili članovi obitelji Škrlac, zamjenik načelnika Općine Krnjak sa suradnicima kao i predstavnici udruga proizašlih iz Domovinskog rata.

U znak sjećanja na ovaj tragični događaj zapaljene su svijeće i na spomen obilježju poginulim policijskim službenicima u Postaji prometne policije u Karlovcu i na spomen obilježju u Policijskoj upravi karlovačkoj.

Obilježavanje je započelo svetom misom koja je u prostorijama PU karlovačke služena i povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja te 21. obljetnice VRO “Oluja”.

Za sve poginule u povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja kod središnjeg križa na groblju Jamadol vijence su položili i svijeće zapalili predstavnici karlovačkog SDP-a,

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest