Druženje Dubovčakinja: Kad nas muški neće u društvo, onda bumo se same zabavile!

Zanimljivo i za svaku pohvalu je inicijativa za druženje žena s Dubovca koje je održano u subotu, 27. kolovoza 2016. godine u Pivnici Đovi na Dubovcu, a samo tjedan dana prije novog tradicionalnog okupljanja Dubovčaka 50+ koje će se održati sljedeće subote 3. rujna od 17 sati na istom mjestu.

Jedna od nazočnih je bez imalo petlje na jeziku komentirala okupljanje Dubovčakinja i Dubovčaka: – Kad nas već naši muški neće u svoje društvo, onda bumo se same zabavile, zakaj ne!

Pozivu grupe žena s Dubovca odazvalo se 57 žena koje su rođene na Dubovcu, ili su udane za Dubovčake. Kako je to bio prvi njihov susret na samom početku kratko su se predstavile, a kako je većina njih odavno preselila s Dubovca pomalo je dirljivo i lijepo bilo vidjeti kako su se neke od starijih Dubovčakinja jedva prepoznale jer se niz godina nisu susretale. Život ih je odnio na razne strane, od Švedske do Australije. Preselile su u druge krajeve Lijepe Naše ili u inozemstvo, a i one koje su se skrasile u druge karlovačke gradske kvartove zbog razno-raznih obveza nisu se susretale, a i rijetko kad svraćaju na Dubovac.

Za dobro raspoloženje pobrinuo se vrstan duo na gitari i dakako bogata trpeza, a Dubovčakinje nikako nisu zaostajale za svojim muškim prijateljima tako da je ženska fešta potrajao do sitnih sati.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest