Inkasator darivao tri obitelji i Savez osoba s invaliditetom, te poklonio sedam računala školama i vrtiću

Tvrtka Inkasator i ove je godine nastavila svoju humanitarnu akciju povodom božićnih blagdana. Ove godine akcija nije bila usmjerena samo prema obiteljima teže materijalne situacije, već je odrađeno nekoliko humanitarnih akcija.

Tako su dvije obitelji s troje i četvrto maloljetne djece darivane bonovima za kupnju potrepština u iznosu 1.250 kuna, a jedan je naš sugrađanin koji živi u vrlo teškim uvjetima dobio drva za ogrjev. U sklopu humanitarnog malonogometnog turnira gradskih tvrtki u petak, pak, Inkasator je uplatio 1.500 kuna Savezu udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije.

Uz navedno, Inkasator je donirao računala za potrebe rada osnovnih škola i Dječjeg vrtića “Četiri rijeke”.

– Kako kontinuirano obnavljamo informatičku opremu sukladno potrebama servera i novih programa, u ovom trenutku imali smo sedam računala koja smo mogli pokloniti i to smo učinili. Dva računala poklonjena su Osnovnoj školi Braća Seljan, a po jedno su dobili Dječji vrtić “Četiri rijeke”, Gimnazija Karlovac te osnovne škole Dragojla Jarnević, Banija i Skakavac, naglasio je direktor Inkasatora Nikola Rogoz, poželjevši ujedno Sretan Božić svim Karlovčankama i Karlovčanima.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest