PRIPREME ZA ŠKOLU

Sastanak gradonačelnika i ravnatelja: Neke karlovačke škole radit će u dvije smjene, učitelji će imati vizire

Škole će donijeti odluku o provođenju i organizaciji nastave, te će upute biti objavljene u ponedjeljak, 31. kolovoza 2020.g. tijekom dopodneva na web stranicama svake škole.

– Uz odluku da će Grad osigurati platnene dvoslojne maskice za lice za učenike i zaposlenike osnovnih škola kojima je osnivač, Grad će na prijedlog ravnatelja osigurati i zaštitne vizire za učitelje i nastavnike, rečeno je na današnjem sastanku gradonačelnika Karlovca Damira Mandića, ravnatelja gradskih osnovnih škola i predstavnika Stožera civilne zaštite.

S obzirom na preporuke zaključeno je da će pojedine škole u kojima se nastava odvijala u jednoj smjeni, do daljnjega raditi u dvije smjene, i to škole: OŠ “Banija”, OŠ “Švarča”, OŠ “Braća Seljan” i OŠ “Dragojle Jarnević” i Centar za odgoj i obrazovanje djece i mladeži Karlovac.

Osnovne škole “Skakavac” i “Rečica” nastavljaju rad u jednoj smjeni kao što su radile i do sada.

– U svakoj školi će biti osigurano dovoljno sredstava za dezinfekciju s posebnom organizacijom dezinficiranja prostora prema važećim preporukama. Bit će poduzete sve mjere zaštite zdravlja učenika i zaposlenika, navode u gradskoj upravi.

Škole će donijeti odluku o provođenju i organizaciji nastave, te će upute biti objavljene u ponedjeljak, 31. kolovoza 2020.g. tijekom dopodneva na web stranicama svake škole.

Imenovan je poseban tim na razini Grada u kojem su i predstavnici Stožera civilne zaštite Grada Karlovca koji će školama biti na raspolaganju u organizaciji nastave uz provođenje mjera.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest