TJEDAN ODMORA VRIJEDAN

Na 400 turističkih lokacija upola jeftinije! Ministrica Brnjac: ‘Ideja je raditi na kulturi putovanja građana’

Građani će imati prilike otputovati na više od 400 turističkih lokacija po upola jeftinijoj cijeni.

https://vijesti.rtl.hr/video/vijesti/413276/na-400-turistickih-lokacija-mozete-upola-jeftinije-ministrica-brnjac-za-rtl-ideja-je-raditi-na-kulturi-putovanja-gradjana/%20/?autoplay=true&src=kaportal_hr

Ako ste ovoga ljeta čekali velike turističke popuste na moru ili negdje na kontinentu i niste ih dočekali pa ste razočarani, od sutra vam se otvara odlična šansa. Kreće “Tjedan odmora vrijedan” pa možete otputovati na više od 400 domaćih turističkih lokacija, a proći ćete čak 50 posto jeftinije u ovoj akciji Ministarstva turizma. 

A kako točno možete otputovati i gdje se trebati prijaviti, zna naš Boris Mišević koji je razgovarao s ministricom turizma i sporta Nikolinom Brnjac. 

Akcija je trebala krenuti ranije, na proljeće, međutim pandemija koronavirusa poremetila je planove. ”Trebalo je krenuti ranije. Odlučili smo se uključiti odmah na završetku sezone i ideja je da to napravimo minimalno dva puta godišnje, ako ne i više”, poručila je ministrica Brnjac.

Interes poduzetnika je odličan, a na pitanje što kažu građani na cijelu akciju, Brnjac odgovara: ”Građani su se počeli uključivati. Danas sam imala Nacionalnu udrugu malih hotela i oni su izuzetno zadovoljni s prijavom naših građana”, zaključila je Brnjac.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest