BORBA S KORONOM

Korona zamalo bila kobna za poznatog karlovačkog ugostitelja Ivana Srakovčića – uspješno se oporavio, zahvaljuje osoblju bolnice: Spasili ste mi život

Srakovčić se oporavio, pa zaželio da se putem KAportala zahvali osoblju bolnice na brizi i skrbi koja mu je tamo pružena.

Poznati karlovački ugostitelj Ivan Srakovičić nažalost je jedan od brojnih Karlovčana koji su se s koronavirusom borili na onaj teži način, sa simptomima koji mogu ugroziti život. 

Ekipa RTL-a razgovarala je sa Srakovčićem dok se nalazio na Covid odjelu bolnice, te ga snimila u tim teškim trenucima kad je disao uz pomoć boce s kisikom i doslovno se borio za svaki udah. 

Srakovčić se srećom uspješno oporavio, pa zaželio da se putem KAportala zahvali osoblju Opće bolnice Karlovac na brizi i skrbi koja mu je tamo pružena.

Zahvalu prenosimo u cijelosti…

Poštovana gospođo Tutek,

Ovim putem zahvalio bih se Vama, cijelom Vašem timu kao i cijeloj Općoj bolnici Karlovac na velikoj profesionalnosti kao i brizi za mene i sve ostale pacijente koji su boravili u bolnici zbog bolesti uzrokovane COVID-19 virusom. 

Radite u vrlo teškim okolnostima i sa svom zaštitnom opremom, no to Vas nije spriječilo, kako Vas tako i Vaš tim, da budete profesionalni i suosjećajni te ste na taj način maksimalno olakšali moj boravak kao i mog prijatelja Božičevića i ostalih pacijenata proveden na Vašem odjelu.

Naprosto mogu naglasiti da ste mi spasili život zato Vam se još jednom zahvaljujem kako u svoje ime tako i u ime moje obitelji.

Sa štovanjem, Ivan Srakovčić

Pogledajte prilog RTL-a…

https://vijesti.rtl.hr/video/vijesti/415376/rtl-ova-ekipa-na-covid-odjelu-karlovacke-bolnice-najmladja-pacijentica-ima-36-godina/%20/?autoplay=true&src=kaportal_hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest