akcija u tijeku

Na izboru za najljepši vrtić u 2020. godini portala gradonačelnik.hr sudjeluju dva karlovačka i ozaljski vrtić, glasovanje traje do 15.prosinca

U prošlogodišnjem izboru za najljepši vrtić portala Gradonačelnik.hr između 56 vrtića i 48 gradova, drugo mjesto zauzeo je karlovački Dječji vrtić Grabrik.

Na ovogodišnjem izboru “Najljepši vrtić” portala Gradonačelnik.hr, koji ima za cilj okupiti i prezentirati građanima najljepše vrtiće u Hrvatskoj i tako promovirati ulaganja i trud u podizanje standarda predškolskog odgoja, prijavilo se 56 vrtića iz 44 grada, među njima i dva karlovačka, Dječji vrtić Karlovac – Područni odjel Gaza i Dječji vrtić Četiri rijeke Karlovac – Područni odjel Dubovac te novootvoreni prošireni Dječji vrtić Zvončić Ozalj. 

Glasovanje se odvija na službenoj facebook stranici portala do utorka,15. prosinca u podne, no, uz titulu najljepšeg, 23 od ovih 56 gradova uključila su se i u borbu za titulu najboljega, a četiri grada ove su se godine odlučila natjecati samo kvalitetom i uvjetima koje osiguravaju djeci.

– Glasati se može za više vrtića, a bitno je naglasiti da ćemo u zbrajanju glasova računati samo lajkove na čitavu objavu, odnosno galeriju slika, a ne i pojedinačne fotografije vrtića. Također, napominjemo da ćemo, zbog transparentnosti i izbjegavanja višestrukog glasovanja, u zbrajanju rezultata priznati samo lajkove na objave na našoj stranici. Pobijedit će vrtić koji u konačnici bude imao najviše lajkova, pa ovim putem pozivamo sve gradove, njihove vrtiće i sve one koji imaju svoje favorite, da sheraju objavu svog vrtića i pozovu svoje sugrađane da ga svojim glasovima podrže – na našoj FB stranici, poručuju organizatori.

Prepoznajući vrijednosti i ciljeve projekta, ove godine u njega su se uključili i Ministarstvo znanosti i obrazovanja i Agencija za odgoj i obrazovanje, koji će prema stručnim kriterijima vrednovati pristigle prijave i odabrati najboljega. Pobjednika će, nakon analize i usporedbe pristiglih prijava, odabrati ravnateljica uprave za odgoj i obrazovanje Ministarstva znanosti i obrazovanja Vesna Šerepac, viša savjetnica za predškolsko obrazovanje u Agenciji za odgoj i obrazovanje Luja Zamečnik, te Zdravko Ivić ispred projekta gradonačelnik.hr.

Ponovimo, kako u prošlogodišnjem prvom izboru za Najljepši vrtić, natjecalo se također 56 vrtića iz 48 gradova, a u glasovanje koje je trajalo 10 dana, uključilo se preko 25 tisuća ljudi koji su kliknuli preko 30 tisuća lajkova, komentara, sherova. Najviše lajkova koje su mu donijele pobjedu skupio je Dječji vrtić Maslačak iz Belišća, a visoko drugo mjesto zauzeo je karlovački Dječji vrtić Grabrik.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest