POPULARNI TV KVIZ

Karlovački student odličan u današnjoj Potjeri – s timom pobijedio i poznatu lovkinju koja je priznala: Novo kvizaško otkriće!

HRT

U završnoj potjeri ekipa je bila odlična, no nije se dala ni lovkinja Morana. Međutim, na tri pitanja ni ova prekaljena kvizašica nije znala odgovore, no znali su Domagoj i njegovi kolege

Mladi Karlovčanin, 18-godišnji Domagoj Bosiljevac pokazao je fenomenalno znanje i vjerojatno je najzaslužniji za odličan rezultat i pobjedu svoje ekipe u večerašnjoj Potjeri, popularnom kvizu Hrvatske televizije.

Student farmacije koji je još kao učenik karlovačke Gimnazije osvajao nagrade na školskim državnim natjecanjima, sad se odvažio na nastup pred TV kamerama. Pokazao je veliko znanje te i osvojio finu svoticu koja će studentu sigurno dobro doći.

U okršaju s lovkinjom Moranom Zibar, Domagoj je osvojio 31 tisuću kuna, pa su nakon ispadanja Ante iz Metkovića, trojac Domagoj, Ivan i Matija u završnu potjeru prenijeli solidnih 56 tisuća kuna.

U završnoj potjeri ekipa je bila odlična, no nije se dala ni lovkinja Morana. Međutim, na tri pitanja ni ova prekaljena kvizašica nije znala odgovore, no znala je ekipa i zaslužila pljesak voditelja Joška Lokasa i priznanje Morane koja je za 18-godišnjeg Karlovčanina ustvrdila da je – otkriće.

Odličnom trojcu odmah su preporučili da svoje znanje okušaju na novčano puno izdašnijem Milijunašu, pa je moguće da ćemo tamo uskoro gledati i novog karlovačkog kvizaša Domagoja Bosiljevca. 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest