STIŽU NOVE DOZE

Nastavlja se akcija cijepljenja protiv korone – do sad cijepljeni u Karlovačkoj županiji nemaju nuspojava ni simptoma, ali nisu ni testirani

Na području Karlovačke županije do sad su cijepljene 323 osobe. Do sada nije bilo prijavljenih nuspojava, a osobe koje su cijepljene nisu testirane

Je li se u Karlovačkoj županiji, kao što je slučaj u Zadarskoj, dogodilo da je netko tko je cijepljen protiv koronavirusa sada na njega pozitivan, ne zna se jer cijepljeni nisu testirani na virus. No, poznato je da nitko od njih nije imao nuspojava.

– Do sada nije bilo prijavljenih nuspojava, a osobe koje su cijepljene nisu testirane na COVID-19.

Potvrdili su nam to iz Stožera civilne zaštite Karlovačke županije, proslijedivši informacije Zavoda za javno zdravstvo, po kojima je do sad na području naše županije protiv koronaviursa cijepljeno 323 ljudi. Većina je iz domova za starije i nemoćne, dio u zdravstvenim ustanovama.

– Od toga 263 u domovima za starije i nemoćne i obiteljskim domovima, a 60 po zdravstvenim ustanovama: OB Karlovac, OB Ogulin, Specijalna bolnica Duga Resa, Zavod za hitnu medicinu KŽ, naveli su.

Nova pošiljka cjepiva, 265 doza, u Karlovačku županiju trebala bi doći u utorak, a namijenjena je zdravstvenim ustanovama.

Glasajte u našoj anketi…

Hoćete li se cijepiti protiv koronavirusa?

 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest