ODABRANI NAJBOLJI

Najljepše adventsko uređenje imao je Centar “Vladimir Nazor” – tako su svojim glasovima odlučili sami građani

U organizaciji Turističke zajednice grada Karlovca održan je tradicionalni izbor za najljepši adventski izlog u Karlovcu po izboru građana. Na adresu karlovačke TZ je tijekom prosinca 2020. godine pristiglo ukupno 17 prijava. Najljepši izlog i/ili površinu ispred poslovnog prostora birali su zatim svojim glasovima, odnosno reakcijama, građani na Facebook stranici TZ grada Karlovca – Visit Karlovac. (na ovom linku možete vidjeti i sve prijavljene izloge i okoliše!)

Danas su dodijeljena priznanja i nagrade za prva tri mjesta, a zaista veliku borbu ove su godine vodile dvije ustanove, koje su osvojile daleko najviše glasova. Na kraju, prvo mjesto,  sa 3441 glasom, osvojio je Centar za pružanje usluga u zajednici Vladimir Nazor. Priznanje je ravnateljici Centra Nataši Horvat predala direktorica karlovačkog TZ-a Marina Burić.

Drugo mjesto sa 3203 glasa osvojio je Dom za odgoj djece i mladeži Karlovac, a priznanje je preuzela ravnateljica Martina Brajdić Manojlović.

Treće mjesto sa 563  glasa osvojio je Bloom cvjetni studio. Priznanje je preuzela vlasnica Tihana Grašić.

Ovo je bio treći po redu izbor za najljepši adventski izlog i/ili poslovni prostor. Turistička zajednica grada Karlovca provodi ovu akciju s ciljem poticanja uređenja izloga i poslovnih prostora u vrijeme blagdana, te time i pozicioniranja Karlovca kao adventske destinacije. Iako su prošlu godinu obilježili pandemija te brojna ograničenja kretanja ove su dekoracije doprinijele blagdanskom raspoloženju i pozitivnom ozračju.

Građani i pratitelji FB stranice TZ grada Karlovca – Visit Karlovac su se vrlo aktivno uključili u izbor, te je bilo više reakcija na objave nego u istom razdoblju lani. 

– Zahvaljujem svima koju su sudjelovali u projektu te svima koji su uredili i prijavili svoje izloge na ovaj izbor. No važno je istaknuti da se zahvaljujemo i svima onima koji nisu sudjelovali u izboru ali kontinuirano uređuju svoje poslovne i privatne prostore te na taj način doprinose ozračju u našem gradu, izjavila je direktorica TZ grada Karlovca, Marina Burić.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest