KORISTAN PROJEKT

Održivi turizam kroz društveno poduzetništvo – besplatne radionice za nezaposlene mlade, žene i osobe starije od 50 godina

Prijaviti se možete Damiru Kršiću (LAG Vallis Colapis) na broj mobitela 099 386 1924 ili na adresu e-pošte damir.krsic@vallis-colapis.hr.

U okviru projekta “Održivi turizam kroz društveno poduzetništvo” koji zajednički provode agencija Croatia Open Land DMC, LAG Vallis Colapis, Veleučilište u Karlovcu i Općina Kamanje, na karlovačkom Veleučilištu održat će se tri edukativne radionice namijenjene prvenstveno sudionicima iz ruralnih područja Karlovačke i Zagrebačke županije, s naglaskom na mlade, žene i osobe starije od 50 godina.

Prva od njih na rasporedu je u utorak, 30. ožujka, s početkom u 10 sati ujutro, na temu “Općenito o društvenom poduzetništvu i ruralnom turizmu”. Tjedan dana kasnije, u istom terminu održat će se radionica na temu “Društveno poduzetništvo u turizmu”, a 13. travnja, također u 10 sati, radionica “Održivi i odgovorni turizam”. 

Sudjelovanje je besplatno za sve zainteresirane, no broj sudionika je ograničen u skladu s važećim mjerama. Prijaviti se možete Damiru Kršiću (LAG Vallis Colapis) na broj mobitela 099 386 1924 ili na adresu e-pošte damir.krsic@vallis-colapis.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest