DNO DNA

Bolničarka i sestra krale od pacijenata na respiratorima! Ravnatelj KB Dubrava za RTL Direkt: ‘Dobile su izvanredni otkaz’

Matija Habljak/PIXSELL

Mi smo poduzeli mjere, danas smo dali izvanredni otkaz objema djelatnicama", rekao je Lukšić

https://vijesti.rtl.hr/video/vijesti/436712/ravnatelj-kb-dubrava-dr-ivica-luksic-o-situaciji-u-novom-valu-epidemije-pogorsanja-su-puno-intenzivnija-i-brza-nego-prije/%20/?autoplay=true&src=kaportal_hr

Brojke oboljelih od Covida-19 rapidno rastu, a u Covid bolnici, KB Dubravi, sve je više mlađih pacijenata. O stanju u našoj najvećoj Covid bolnici u RTL Direktu govorio je jučer ravnatelj KB Dubrava dr. Ivica Lukšić.

Osim što je govorio o sve većem broju zaraženih, cjepivu i starijem, odnosno mlađem stanovništvu s težim simptomima, osvrnuo se na situaciju s dvije djelatnice u KB Dubrava, medicinsku sestru i bolničarku, koje su krale od pacijenata na respiratoru i koje su, kako je rekao, dobile izvanredni otkaz.

“To je sve djelatnike, a u Dubravi radi 2200 ljudi, sve nas je to šokiralo. Mi smo poduzeli mjere, dali smo danas izvanredni otkaz objema djelatnicama, jer imamo dokaze i činjenice koje nepobitno narušavaju mogućnost da takvi ljudi dalje rade u KB Dubrava. Riječ je o medicinskoj sestri i bolničarki”, rekao je sinoć Lukšić. 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest