ZA MLADE

“Solidarity on the streets” u Dugu Resu dovodi mlade iz pet europskih zemalja – mjesta za zainteresirane još ima

Međunarodni projekt promovira solidarnost kroz različite radionice

“Solidarity on the streets”, međunarodni projekt koji promovira solidarnost kroz različite radionice, u srpnju će u Dugu Resu dovesti četrdesetak mladih iz pet europskih zemalja.

Projekt započinje 23. srpnja i traje do 1. kolovoza, a sudjelovat će 40 mladih iz Hrvatske, Slovenije, Bugarske, Litve i Estonije. Veliko finale projekta će biti 30. srpnja sa eventom “Solid streets” na gradskom kupalištu u Dugoj Resi na kojem će sudionici projekta zajedno sa Leonardom Lesićem crtati veliki mural, te skuhati i podijeliti 250 toplih veganskih obroka posjetiteljima.

– Pozivamo mlade od 18-30 godina starosti da nam se jave ako žele sudjelovati na projektu. Smještaj je u Učeničkom domu 200m od gradskog kupališta u Duga Resi, uz 3 obroka dnevno. Uz troškove smještaja i prehrane, također pokrivamo i vaše troškove putovanja do Duge Rese i natrag vašim domovima. Sigurno želite upoznati nove ljude, naučiti mnoštvo novih korisnih vještina i zabaviti se, pozvali su iz Vege Kluba Chandra, koji provodi ovaj EU projekt.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest