bravo

Heroji dana – Karlovački taksist Sanel i njegovo dvoje putnika spasili život ženi iz prometne nesreće: “Nije disala ni davala znakove života”

Igrom slučaja, putnici u taxiju bili su liječnici iz SAD-a, bračni par Rick i Rasha

Jedna osoba je teško ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila danas oko 13.30 sati na D-1, između dva mosta prema Turnju, odnosno na raskrižju ceste D-1 i Ulice Logorište.

Prema prvim informacijama s mjesta događaja, na vozačicu, koja se na glavnu prometnicu uključivala s Logorišta, naletio je kamion, te je ona u svojem automobilu odbačena na zelenu površinu, gdje je ostala bez svijeti.

Igrom sudbine, baš u tom trenutku tim dijelom je prometovao jedan od karlovačkih taksista u Ambasador taxiju Sanel Krupić, te je vozio dvoje Amerikanaca, supružnike koji su, opet igrom slučaja – liječnici.

– Zamolili su me da stanem, zgrabili su svoju torbu i otišli pomoći gospođi u automobilu koja je bila bez svijesti i u tom trenutku nije disala. Dali su joj prvu pomoć, reanimirali je i zamolili me da ju smirim, da joj kažem da se ne miče dok ne dođe Hitna medicinska pomoć – ispričao nam je taksist Sanel Krupić.

Navodi da je hitna stigla brzo, kroz nekih deset minuta, ali da bi gospođa teško preživjela da nije bilo ovako brze pomoći američkih putnika.

– Ljudi su nastavili svojim putem, putovali su kod prijatelja u Bosnu, ali ja mislim da zaslužuju da im se spomenu imena, on se zove Rick, a ona Rasha. Oni su danas postali anđeli čuvari ove gospođe, kao da je bilo suđeno da se nađemo u to vrijeme i na tom mjestu, jer bez njihove pomoći ne bi preživjela – kaže taksist Sanel.

U međuvremenu je završen policijski očevid, te se dionicom prometuje bez poteškoća.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest