STARS TRAIL PETROVA GORA

U subotu Petrova gora ugostit će brojne ljubitelje trčanja na prvoj trail utrci – uživajte u trčanju po povijesti prožetim šumama i obroncima

Premijerno izdanje trail utrke na Petrovoj gori imat će i humanitarni karakter.

U subotu 30. listopada, posljednji dan prema ljetnom računanju vremena, održat će se prva trail utrka na Petrovoj gori. Kako nam javljaju iz Regionalne turističke zajednice Karlovačke županije, očekuje nas predivan dan ispunjen brojnim aktivnostima za trkače i ostale sudionike koji ovog puta možda neće aktivno sudjelovati. 

Interes ljubitelja prirode i rekreativaca je velik te očekujemo preko 150 natjecatelja te još sigurno toliko ljudi u pratnji koji će doći bodriti svoje prijatelje, članove obitelji i poznanike. Prijaviti se može putem stranice utrka.com, a za sve sudionike sa startnim paketom osigurani su ručak i piće nakon utrke, dry-fit sportska majica dugih rukava, proteinske pločice te bogata okrijepa za vrijeme utrke koja uključuje zdrave proizvode lokalnih OPG-a. 

Prije i nakon utrke sve prisutne će zabavljati glazbeni dvojac koji će se pobrinuti za dobru atmosferu dok je za sve one koji neće trčati ovaj puta osiguran vođeni obilazak znamenitosti na Petrovoj gori. Besplatni prijevoz vozit će sve zainteresirane do spomen obilježja posljednjem hrvatskom kralju Petru Svačiću kao i do mjesta gdje se nalazila Centralna partizanska bolnica te do samog spomenika na Petrovoj gori pored kojeg će trčati sudionici utrke.

Osim bogatog sportsko-zabavnog sadržaja na utrci će se skupljati sredstva za djevojčicu Kiaru koja korijene vuče iz okolice Karlovca, a uslijed teške bolesti su joj potrebna izdašna financijska sredstva za liječenje izvan Republike Hrvatske.

Pozivamo sve zaljubljenike u sport i prirodu da spoje ugodno s korisnim i iskoriste prekrasan dan koji nas čeka te dođu na prvu Petrova Gora Stars Trail utrku koja će se održati kod lovačkog doma Muljava u subotu 30. listopada 2021. od 11 sati.

Organizator ove manifestacije je sportska udruga Footloose uz podršku destinacijskih partnera Regionalne turističke zajednice Karlovačke županije i Turističke zajednice Vojnić te Hrvatskih šuma d.o.o..

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest