VREMENSKA PROGNOZA

Nešto sunčanije, ali nimalo toplije vrijeme. Ovog tjedna zaboravite boravak na otvorenom, nakon razvedravanja slijede pljuskovi

RTL

Do kraja tjedna će se izmjenjivati stabilnija i nestabilnija razdoblja

Novi tjedan smo počeli oblacima i oborinama kojih će do kraja dana biti najviše u Dalmaciji, sutra sunčanije i stabilnije, ali i još hladnije, a već od srijede južina donosi novu dozu oblaka, kiše i obilnih oborina.

U unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu će oborine prestajati već prijepodne, postupno će se i razvedravati. U gorju će susnježice i snijega biti i dio poslijepodneva, a u Dalmaciji kiše ili pljuskova veći dio dana. Na Jadranu će zapuhati umjerena i jaka bura, dok će južnije i dalje biti jakog juga. Dnevna temperatura na kopnu od 2 do 6, a uz obalu između 7 i 14, navečer još hladnije.

Do kraja tjedna će se izmjenjivati stabilnija i nestabilnija razdoblja. Tako će utorak biti barem djelomice sunčano, ali i vrlo hladno, osobito ujutro kada će često biti mraza. Od srijede uz južinu porast naoblake.

i temperature, a već u četvrtak opet česta, lokalno i obilna kiša, dok će u petak uz pad temperature biti i susnježice ili snijega.

I na Jadranu u novom tjednu većinom nestabilno. Utorak iskoristite za boravak na otvorenom jer će to biti najpovoljniji dan ovog tjedna. Od srijede jača južina, opet će se skupljati sve više oblaka, a kiša i pljuskovi će biti česti i obilni. U petak će bura donijeti djelomično razvedravanje, ali već krajem tjedna nam se sprema novo pogoršanje.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest