POLICIJSKI OČEVID

U Zagrebu se srušila nepoznata letjelica! Kod studentskog doma na Savi čuo se jak prasak, nešto je palo s neba?

Igor Kralj/Pixsell

Prema snimkama s društvenih mreža, u tlu je vidljiva rupa, a u njoj i oko nje nalaze se, kako navode očevici na snimkama, dijelovi aviona.

Oko 23 sata kod studentskom doma na Savi u Zagrebu začuo se ogroman prasak. Stanovnici okolnih zgrada bili su šokirani, a dio njih istrčao je i na ulicu. Očevici su izjavili kao se čini da je nešto palo s neba.

”Čulo se kao probijanje zvučnog zida, neki glasni prelet i eksplozija. I onda još jednom sličan zvuk. Zagrmilo je ozbiljno. Ja sam izletio na terasu i skužio da s neba pada kao neka krpa. Pomislio sam da je možda padobran od pilota, ali kasnije se nekako previše okretalo, kao neka plahta velika, možda i jest padobran”, ispričao nam je čitatelj.

Prema snimkama s društvenih mreža, u tlu je vidljiva rupa, a u njoj i oko nje nalaze se, kako navode očevici na snimkama, dijelovi aviona.

Index piše da je moguće da se radi o bespilotnoj letjelici kakve se koriste u ratu u Ukrajini no o čemu se točno radi pokazat će policijski očevid.

https://vijesti.rtl.hr/video/485362/snazan-prasak-uplasio-gradjane-zagreba/%20/?autoplay=true&src=kaportal_hr

https://vijesti.rtl.hr/video/485370/snimka-s-mjesta-dogadjaja-nakon-jake-eksplozije-na-jarunu/%20/?autoplay=true&src=kaportal_hr
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest