UBLAŽAVANJE MJERA

(VIDEO) Koje su mjere bile prije na snazi, a koje sada? Pitali smo građane, pogledajte njihove odgovore

Marko Dimic/PIXSELL

Božinović je jučer predstavio nove mjere, a građani ne znaju ni koje su stare

Ako ovog vikenda planirate u izlazak, partijati možete do 2 ujutro. Prvo je to produljenje radnog vremena ugostiteljskih objekata u posljednje dvije godine. Umjesto 100 na javnim događajima moći će biti 200 ljudi. U zatvorenom umjesto 50 – 100 ljudi.

Ograničenja nema  ako svi imaju COVID potvrde koje i dalje ostaju na snazi u državnim i javnim tijelima, ali ne i na tribinama. Maske još nisu pale, pa ćemo njih u zatvorenom morati nositi i dalje.

Korona nije nestala, samo smo je zaboravili. Nakon rata u Ukrajini pala je u drugi plan, a nakon pada drona u treći. U Bruxellesu  se ne priča o zajedničkoj obrani od virusa, nego od Putina. Danas je Božinović predstavio nove mjere, a građani ne znaju ni koje su stare. 2000 je novih slučajeva.

”Maske za zatvorene prostore ostaju jer se pokazalo da, iako ne mogu u potpunosti zaustaviti širenje virusa, mogu u određenoj mjeri spriječiti širenje bolesti”, rekao je ministar Božinović.

A koje mjere su na snazi bile prije, a koje sada, pitali smo građane i ustanovili da za mjere više nitko ne mari.

Odgovore građana pogledajte u videu u nastavku:

https://vijesti.rtl.hr/video/486466/koje-su-mjere-bile-prije-na-snazi-a-koje-sada-pitali-smo-gradjane-no-cini-se-kako-za-mjere-vise-nitko-ne-mari/%20/?autoplay=true&src=kaportal_hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest