IZ PREDOSTROŽNOSTI

Ferrero s polica u hrvatskim trgovinama povlači tri mnogima draga Kinder slatkiša – ako ih imate kod kuće nemojte ih konzumirati

Tvrtka Ferrero objavila je da kao mjeru opreza dobrovoljno povlači više svojih proizvoda zbog pojedinih prijavljenih slučajeva salmonele izvan Republike Hrvatske.

Iako prilikom stavljanja Kinder proizvoda na tržište, niti jedan proizvod nije bio pozitivan na salmonelu i nismo zaprimili niti jednu pritužbu potrošača, ovu stvar shvaćamo vrlo ozbiljno jer nam je zaštita potrošača uvijek na prvom mjestu, poručili su iz ove tvrtke.

Ferrero je kao mjeru opreza odlučio sam dobrovoljno povući iz prodaje u Republici Hrvatskoj proizvode Kinder Schoko-Bons, Kinder Surprise Maxi i Kinder Happy Moments sa sljedećim lot brojevima:

Svi ostali Ferrero proizvodi, uključujući Kinder proizvode, nisu zahvaćeni ovim dobrovoljnim povlačenjem iz prodaje i nisu rizični.

Ako imate neki od navedenih Kinder proizvoda, iz Ferrera savjetuju da ih ne konzumirate. Zadržite proizvod i kontaktirajte Ferrero Odjel za odnose s potrošačima koji će vam rado pomoći na potrosacki-servis@ferrero.com.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest