BEER GARDEN NA MARSU

Karlovačko te vodi na koncert Matije Cveka

Izvan fokusa

Jedinstven koncept pivnice na otvorenom Beer Garden na Marsu otvara svoja vrata u četvrtak

U četvrtak, 26.5. na manifestaciji Beer Garden na Marsu, neposredno uz Cafe bar Mars  na Borlinu, tražit će se mjesto više. U sklopu suradnje Beer Gardena i Karlovačkog, na otvorenju manifestacije svirat će Matija Cvek i njegov bend The Funkensteins uz besplatan ulaz. Tim koncertom započet će manifestacija Beer Garden na Marsu koja će karlovačkoj publici, turistima, te stanovnicima Dubovca, Jelse i Borlina donijeti bogate programske sadržaje poput koncerata, pub kvizova i stand-up nastupa, kao i ponudu raznolikog pivskog asortimana. 

Bogat program nastavlja se i idućih dana; u petak nastupa bend Rivers, u subotu Stringsi, a u nedjelju Damir Biondić Bronz. Više o programu možete pratiti na društvenim mrežama Beer Gardena na Marsu, a svi programi započinju u 21:00 sati.

Manifestacija Beer Garden na Marsu zajednički je projekt Caffe bara Mars i Izvan fokusa d.o.o. uz potporu Karlovačkog, a cilj projekta je pružiti građanima Karlovca i okolice jedinstven ambijent i ponudu u kakvoj još nisu imali prilike uživati. Sam koncept Beer Gardena ili “pivnice na otvorenom” svoje prve izvedbe vuče iz 19. stoljeća u Bavarskoj gdje su pivnice na otvorenom bile vezane za pivovare i pivarsku kulturu tog podneblja. Tako će se i kroz ovaj projekt povezati lokacija u prirodi sa turističkom vrijednosti grada Karlovca i njegovom bogatom tradicijom pivarstva. Uz promicanje pivarske kulture ideja je smjestiti goste u moderno uređen ambijent koji je u skladu s prirodom, a osim samog uređenja, svojim gostima nudi spoj boravka u prirodnom ambijentu i hladu dubovačke šume prožetu s ponudom i sadržajem koncepta pub-a, točnije pivnice. Manifestacija se nalazi neposredno pored Karlovačke pivovare, a jedina je veća manifestacija na Borlinu čime se želi obogati sadržaj kulturnim programom i mjesne odbore, a ne samo centar grada.  U uređenju prostora korišteni su  prirodni materijali koji nemaju negativan utjecaj na okoliš i koji vizualno odgovaraju prirodnom okruženju lokacije. 

Projekt podupire Karlovačko a tim povodom voditeljica korporativnih poslova pivovare Ljudmila Bratko Gašpić izjavila je: 

“Karlovac je dobio novu pivsku priču i iznimno nam je drago s Karlovačkim pivom podržavati ovakve projekte. Naš je glavni slogan da si uz  Karlovačko  među svojima – u Beer Gardenu vjerujemo da će to biti tako još i više,  obzirom da je riječ o lokaciji u neposrednoj blizini naše pivovare. Pivo je izniman proizvod, jednostavan ali toliko bogat i drago nam je što će Beer Garden biti pozornica brojnih novih pivskih priča. Uživajte među svojima na otvorenju ali i tijekom ljeta u svim programima manifestacije!”

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest