ZVJEZDANO LJETO

Grad kao pozornica: Od krijesova do Rođendanskog bala više od 100 predstava, koncerata i drugih događanja

Teško je i nabrojati sve što će se zbivati, a KAportal će vas svakako iz dana u dan redovito izvještavati o svim događanjima i rasporedu predstojećih.

Od 23. lipnja do 13. srpnja cijeli će Karlovac biti jedna velika pozornica na otvorenom – očekuje nas više od 100 događanja: predstava, koncerata, filmova, sportskih nadmetanja, radionica… i još mnogo mnogo toga. 

Sve to u okviru “Zvjezdanog ljeta” čiju okosnicu čine karlovački kazališni festival KAKAFE, Međunarodni festival folklora, Karlovac Open Air Tribute, a omeđuju ga Ivanjski krijesovi i Rođendanski bal uz koncert Petra Graše na sam rođendan grada. 

Mnogi su i inozemni gosti – Međunarodni festival folklora vraća se nakon dvije pandemijske godine u punom sjaju uz grupe iz Brazila, Kolumbije, Mađarske, Turske i SAD-a! Engleski bend The Cracked zasvirat će na “Okupaciji Radićeve”, a Karlovac Open Air Tribute festival dovodi vrhunske goste iz Brazila, Australije i Italije.

Jedan od glazbenih vrhunaca programa svakako će biti i koncert fenomenalnog Vlatka Stefanovskog 26. lipnja, više je izvrsnih klasičnih koncerata i brojne kazališne predstave na otvorenom, kao i balet HNK Ivana pl. Zajca u Rijeci. Stari grad će opet biti pretvoren u veliko kino, a Karlovčane očekuju i dva filma praktički uz svjetsku premijeru – dugo očekivani “Elvis” te triler “Crni telefon”. 

Teško je i nabrojati sve što će se zbivati, a KAportal će vas svakako iz dana u dan redovito izvještavati o svim događanjima i rasporedu predstojećih. Dakako, pojedine ćemo festivale i događanja uskoro predstaviti i u zasebnim tekstovima.

Treba reći i da to nije sve. Već i prije “Zvjezdanog ljeta” uživat ćemo u dva velika sportska događanja – “Karlovačkom Ceneru” i Fight Nation Championshipu #6, a nakon Dana grada ne čeka nas ljetni odmor već Riječno kino, Međunarodni jazz festival… 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest