SNJEŽNI KOLAPS

Snijeg uzrokovao kaos na prometnicama u Karlovcu i Dugoj Resi, velik broj kućanstava na području Karlovačke županije ostao bez struje

- Totalni kolaps na kružnom toku kod restorana Pod Švarčom. Dakle, iz svih smjerova nema pomaka! Da ne pričam da hitna nema šanse probit se do gore od prometa i snijega, cesta je netaknuta, piše nam čitateljica.

Snijeg je padao cijelu noć, ceste su pod zimskim uvjetima, a zimska služba baš i nije svuda odradila posao kako je trebala. U centru grada ralice prolaze i relativno je očišćeno, no čitatelji nam javljaju da je nastao pravi prometni kolaps na kružnom toku pod Švarčom.

– Totalni kolaps na kružnom toku kod restorana Pod Švarčom. Dakle, iz svih smjerova nema pomaka! Da ne pričam da hitna nema šanse probit se do gore od prometa i snijega, cesta je netaknuta, piše nam čitateljica.
 
– Cesta na jamadolu nije očišćena, ali to smo vec navikli, nikad nije čisto (Plitvička ulica), a ni po gradu nije bajno. Grabrik glavna cesta ok, Rakovac do vrtića koma. Švarča do bolnice isto neočišćeno, stoji u jednom komentaru. 

– Loše očišćene? Nisu očišćene uopće. Zimska služba izgleda na kolektivnom, piše jedan čitatelj.

Dobili smo informaciju da je loša situacija i u Ogulinu gdje je jučer palo 30-ak centimetara snijega, a noćas još oko 20. Ceste su, javljaju nam čitatelji, također loše očišćene, čak i u gradu. 

U Dugoj Resi su ceste i dalje gotovo zakrčene, a brojna naselja na području Karlovačke županije ostale su bez struje. Doznajemo da ne voze i brojni autobusi, čak je stala i linija Mrzlo Polje – Duga Resa, pa djeca ne mogu u školu. Na relaciji Karlovac – Duga Resa su nastali zastoji, danas će, čini se, brojni kasniti u školu ili na posao. 

Komentare čitatelja KAportala pogledajte ovdje…

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest