NAJAVA RADOVA

Radovi na aglomeraciji od ponedjeljka na Drežniku i Ilovcu, trajat će i do tri mjeseca – na snazi će biti posebna regulacija prometa

Matija Habljak/PIXSELL

Sudionike u prometu, građane i poslovne subjekte u zoni radova pozivamo na strpljenje, razumijevanje i poštivanje privremene prometne regulacije, poručuju iz ViK-a

Iz Vodovoda i kanalizacije d.o.o. Karlovac obavještavaju o otvaranju novih dionica radova u sklopu projekta Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Karlovac – Duga Resa. 

Od ponedjeljka, 13.3.2023, planira se početak radova u ulici Drežnik. Predviđeno trajanje radova je okvirno deset dana, a odvojak će biti zatvoren za sav promet osim vozila gradilišta i stanara.

Istog dana planira se početak radova u ulici Ilovac, DC228 – od pruge prema pekari Monika. Planirano trajanje radova je tri mjeseca, a promet će se odvijati naizmjeničnim propuštanjem vozila jednim prometnim trakom uz ručnu regulaciju ili pomoću pokretnih semafora.

– Sudionike u prometu, građane i poslovne subjekte u zoni radova pozivamo na strpljenje, razumijevanje i poštivanje privremene prometne regulacije, poručuju iz ViK-a.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest