U KARLOVCU

Wienerberger organizirao božićnu večeru u povijesnom Zorin domu, večer ispunjena nagradama i predblagdanskom atmosferom

Wienerberger se ponosi svojom strašću i ulogom u izgradnji zajednica, kreiranju budućnosti gradnje te doprinosu boljoj kvaliteti življenja

U duhu božićnih blagdana i zajedništva, Wienerberger, vodeći svjetski dobavljač građevinskog materijala i infrastrukturnih rješenja, organizirao je nezaboravnu božićnu večeru za svoje zaposlenike u Zorin domu, kazalištu koje je srce kulture grada Karlovca već više od stoljeća.

Kao simbol izdržljivosti i ljepote, Zorin dom savršeno odražava vrijednosti tvrtke Wienerberger. Izgrađen od gline, istog materijala koji se koristi u proizvodnji Wienerberger opeke u pogonu u Karlovcu, kazalište stoji kao podsjetnik na trajnost i kvalitetu.

Ovaj povijesni prostor, koji je preživio potrese i sve vremenske izazove, izabran je za proslavu godišnjeg okupljanja čime je tvrtka Wienerberger dodatno naglasila svoju povezanost s lokalnom zajednicom i povijesti.

Lokalnu povezanost zahvaljuju i lokalnoj proizvodnji svih svojih materijala. Proizvodnja se odvija na različitim lokacijama unutar Hrvatske i Slovenije, a svaka lokacija predstavlja jedinstvenu sastavnicu Wienerbergerovog uspjeha. Gledajući Adriatic regiju, preko 650 zaposlenika djeluje na lokacijama Đakovo i Križevci pri Ljutomeru gdje se proizvode Tondach glineni crjepovi, Karlovac i Ormož s proizvodnjom inovativnih opeka, u pogonu Ogulin gdje nastaju unikatni betonski opločnici te u odnedavno novom članu Wienerberger grupe – riječkoj tvrtki Vargon s proizvodnjom rješenja za unutarnje i vanjske cijevne instalacije.

Večer je bila ispunjena radošću i toplinom zahvaljujući skoro 250 zaposlenika koji su se okupili kako bi proslavili postignuća protekle godine. Poseban naglasak stavljen je na dodjelu nagrada zaslužnim zaposlenicima, čime je tvrtka pokazala zahvalnost i priznanje za njihov trud i posvećenost.

Poštovanje je iskazano i zaposlenicima koji su dugi niz godina u spomenutoj tvrtki pa su tako dodijeljena priznanja zaposlenicima koji su ove godine obilježili 20, 30 pa čak i 40 godina rada u tvrtki Wienerberger. Osim jubilaraca koji su gradili kompaniju od samih početaka, Wienerberger je ove godine odabrao i ambasadore koji će predstavljati i promicati nove vrijednosti tvrtke: strast, poštovanje, povjerenje i kreativnost.

Ambasadori su odabrani zbog svoje predanosti i izvanrednih doprinosa te će biti ključni u vođenju kolega prema ostvarivanju zajedničkih ciljeva i jačanju korporativne kulture. Iako je atmosfera bila ispunjena smijehom, glazbom i plesom, ova večer nije samo bila prilika za slavlje, već i za jačanje veza i povjerenja među kolegama i refleksiju na uspjehe koje su svi zajedno postigli. 

Wienerberger se ponosi svojom strašću i ulogom u izgradnji zajednica, kreiranju budućnosti gradnje te doprinosu boljoj kvaliteti življenja. Kao savršen odraz te posvećenosti, članovi uprave su se, u ime tvrtke Wienerberger, zahvalili svim zaposlenicima na njihovom neumornom radu i predanosti te ih pozvali da proslave i raduju se novim uspjesima u nadolazećoj godini.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest