PRIPREME ZA SILVESTROVO

Promenada, kafić, restoran, na putovanju ili u krugu obitelji i prijatelja? Otvorena anketa KAportala – gdje ćete dočekati Novu, 2024. godinu?

Gdje ćete dočekati Novu 2024. godinu možete nam reći u našoj anketi...

Polako nam stiže dugi silvestarski vikend, najluđa noć u godini pada nedjelju na ponedjeljak i brojni Karlovčani razmišljaju gdje će dočekati Novu 2024. godinu. 

Neki će se zabavljati u društvu prijatelja ili u krugu obitelji unutar svojih domova, drugi su već isplanirali putovanje na doček u neki drugi hrvatski grad ili čak drugu državu, a opcija za mlađe je svakako turneja po otvorenim kafićima i one malo starije neki organizirani doček uz obilje hrane i plesa.

Iz karlovačke gradske uprave ponosno najavljuju “doček Nove godine za pamćenje uz najveće domaće hitove u izvedbi Begina i Učiteljica”. Radi se dakako o centralnom gradskom dočeku na karlovačkoj Promenadi uz glazbeni paviljon. Tko voli tamburaše i ono što već izvodi sastav Učiteljice svakako će se naći na glavnoj gradskoj šetnici gdje je pripremljena i ugostiteljska ponuda, dok će gradski doček sigurno privući i brojne šetače i čestitare u novogodišnjoj noći.  

Kako stvari stoje, neće trebati više slojeva odjeće jer bi u Novu mogli uploviti s rekordnim temperaturama za ovo doba godine no za to ipak treba još malo pričekati. 

Gdje ćete dočekati Novu 2024. godinu možete nam reći u našoj anketi…

Gdje ćete dočekati Novu, 2024. godinu?

 
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest