TRAGEDIJA

Krvavi pohod u Velikoj Gorici: Ubio majku i suprugu, na kraju presudio i sebi – susjedi u šoku nakon zastrašujućeg zločina FOTO

Zeljko Lukunic/PIXSELL

Policija je poručila građanima da ne izlaze iz kuća

Strašne vijesti stižu iz Velike Gorice. Nešto iza 10 sati dogodio se zločin. Muškarac je puškom ubio ženu i pobjegao. Velik broj policajaca i pripadnika ATJ Lučko ga traži.

“Susjeda je dotrčala do naše kuće, zapomagala je ‘upomoć’, čulo se nešto kao petarda. Ona je uletjela unutra i on ju je upucao. Ja sam brzo odvukao mamu gore da ne pogodi i nas”, ispričao je za Jutarnji list svjedok u čiju kuću su uletjeli.

No najgora vijest ipak je potvrđena. Žena je ubijena. Policija je poručila građanima da ne izlaze iz kuća.

10:54 Oglasila se policija

“Danas, 29. prosinca oko 10 sati u Velikoj Gorici, Zagrebačka ulica, u trgovini je muškarac vatrenim oružjem usmrtio žensku osobu”, kratko su poručili iz PU zagrebačke.

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

11:25 Blokiran promet

Policija i ATJ Lučko blokirali su promet u smjeru Zagreba. N1 donosi da je ubojica lociran u kući i blokiran, ispred nje su policija i specijalci. 

11:37 Svjedočanstvo susjede: Mislila sam da ima štap

“Čula sam ženu kako trči, to je moja susjeda. Čula sam je kako vrišti. Izašla sam i mislila da se nešto dogodilo. Potrčala sam i vikala joj što se dogodilo. Ona je utrčala u cvjećarnu i vikala da će je ubiti. Okrenula sam se, vidjela sam njegog muža kako u čarapama i gaćama hoda. Mislila sam da ima štap. Krenula sam doma da zovem hitnu i policiju. Čula sam pucnjeve. Opet smo zvali hitnu. Svi smo se povukli u kuću jer je interventna i hitna ispred. Zaključali smo se. Bojim se izaći iz kuće”, posvjedočila je susjeda za 24sata.

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

11:47 Policija nije intervenirala ranije

Neslužbeno se doznaje se policija ranije nije imala postupanja u toj obitelji. Građani Velike Gorice ostali su šokirani nakon zastrašujućeg zločina, a susjedi ubojicu opisuju kao mirnu osobu, piše N1

11:52 – Kako neslužbeno doznaje portal Kronike Velike Gorice, ubojica je počinio samoubojstvo. Policija je objavila da je oko 11:20 locirala muškarca, a ulaskom u kuću u neposrednoj blizini mjesta događanja pronađena su tijela starije članice obitelji i muškarca.

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Jutarnji doznaje da je muškarac ubio suprugu i majku te nakon toga počinio samoubojstvo.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest