NAJLJEPŠI IZLOZI

Dodijeljene nagrade za najbolje adventske izloge/okoliš – po mišljenju građana najljepši je uređen Centar za pružanje usluga u zajednici

Na Glazbenom paviljonu dodijeljene su nagrade najboljima u tradicionalnom izboru najljepšeg adventskog izloga ili okoliša ustanove/poslovnog prostora, koji već šest godina provodi Turistička zajednica grada Karlovca s ciljem poticanja uređenja grada za vrijeme adventa i božićnih blagdana. Ove godine za nagradu se nadmetalo 16 lokacija, a najbolje su birali svojim glasovima, odnosno reakcijama, građani na Facebook stranici TZ grada Karlovca – Visit Karlovac od 16. do 27. prosinca.

Prvo mjesto po izboru samih građana tako je osvojio Centar za pružanje usluga u zajednici Banija-Karlovac, drugo mjesto pripalo je salonu za nokte “Maro i Petra”, a treće Dječjem vrtiću Grabrik.

– Zahvaljujemo svima koji kontinuirano uređuju svoje poslovne i privatne prostore te tako doprinose blagdanskom ozračju u našem gradu. Vjerujemo da smo prijavljenim subjektima kroz ovu aktivnost omogućili veću vidljivost i promociju što je jedan od glavnih ciljeva djelovanja turističke zajednice, rekla je direktorica TZ grada Karlovca, Marina Burić.

I ove je godine izbor za najljepši adventski izlog privukao veliku pažnju pratitelja na društvenim mrežama Turističke zajednice grada Karlovca Visit Karlovac. Promotivne aktivnosti vezane uz ovaj izbor dosegle su gotovo 31 tisuću korisnika dok su objavljene fotografije izloga generirale 3253 reakcija. 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest