TKO ŠLJIVI GRAĐANE?

Nespretna rješenja prometne regulacije uslijed kopanja u centru grada kritiziralo Možemo!: Još jedan primjer (ne)organizacije gradilišta!

Možemo! Karlovac

Pješaci i biciklisti osuđeni su već mjesecima na intuitivno pronalaženje puteva pored, oko i uz raznorazna gradska gradilišta i pored gradilišnih strojeva u radu.

Ulice u centru Karlovca su raskopane zbog opsežnih radova na gradnji kanalizacijskog sustava u sklopu projekta Aglomeracije i kako to već traje i traje, građani polako već i gube strpljenje, posebno zbog nekih možda i nespretnih rješenja privremene regulacije prometa.

Na jedno takvo je upozorila karlovačka podružnica stranke Možemo! koji se pitaju kakoje moguće da na početku Radićeve, na križanju s Kurelčevom ulicom “nije osiguran uređen, siguran i jasno označen obilazni put”.

– Tko šljivi građane! Već su navikli da ih se baš ništa ne pita, da ih se ništa ne obavještava i da je najnormalnija situacija da oko gradilišta nije osiguran uređen, siguran i jasno označen obilazni put. Auti su uvijek u prednosti, pa se za njihov obilazak još koliko – toliko i brine, kažu u stranci Možemo!

– Ali pješaci i biciklisti osuđeni su već mjesecima na intuitivno pronalaženje puteva pored, oko i uz raznorazna gradska gradilišta i pored gradilišnih strojeva u radu.
Današnji primjer (ne)organizacije gradilišta i baš nikakve brige za pješake, još je jedan u nizu koji će valjda preliti čašu građanskog strpljenja! Potpuno zatvorena ulica i okupirani nogostupi, napipavanje prolaza preko travnjaka i oko drvoreda!
I to sve na prometnom pješačkom čvorištu 4 škole!!! Odgovornost!, napisali su na svojoj Facebook stranici uz tagiranje Grada Karlovca, Vodovoda i projekta Aglomeracije. 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest