U PORTUGALU

Polako se zahuktava navijačka euforija pred Euro u Njemačkoj! Na završnom ispitu pred veliko natjecanje Vatrene bodrili i Karlovčani

Tomislav Tomas iz navijačke udruge Iznad svih nam se jučer javio sa stadiona Jamor u Lisabonu gdje je također bio s ekipom, a za svega par dana se spremaju na put u Njemačku.

Još pet dana preostalo je do otvaranja Europskog prvenstva u nogometu, a lagano se zahuktava navijačka eurofija koja će u punoj snazi biti već sljedeće subote, kad se naši Vatreni u Berlinu budu suočili s reprezentacijom Španjolske.

Put Njemačke će i brojni Karlovčani, a oni navjerniji navijači pratili su Hrvatsku i u Portugalu gdje su naši reprezentativci u zadnjem testu pred EURO pobijedili domaćine s 2:1. 

Tomislav Tomas iz navijačke udruge “Iznad svih” nam se jučer javio sa stadiona Jamor u Lisabonu gdje je također bio s ekipom, a za svega par dana se spremaju na put u Njemačku. Udruga koju vodi ovaj Karlovčanin organizira i navijački bus za Berlin, pa ako još ne znate kako ćete do glavnog grada Njemačke, više provjerite ovdje.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest